Boštjan iz Biggest Loser: Ni prav, da se to predvaja ljudem

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tekmovalec je bil presenečen nad Natašino kritiko.
Oglej si celoten članek

Šov The Biggest Loser Slovenija je tik pred finalom poleg Mojce moral zapustiti tudi Boštjan. Po izpadu je bil vidno razočaran.

Ko svojo sedanjo podobo primerjate s staro, na kaj najprej pomislite?
Da se je bilo vredno tri mesece boriti in narediti nekaj zase. Lažje se gibam, igram nogomet in udeležujem športnih dogodkov.

Kaj je rekla žena, ko vas je zagledala?
Izgubil sem 33 odstotkov svoje teže, se pravi dobro tretjino. Najprej me je povabila na večerjo, ker sem bil videti utrujen in shiran. Na koncu nisva jedla nič. Prišel sem tako pozno, da smo to preskočili.

Kako pa so vaš nastop pokomentirali otroci?
Bili so veseli in zadovoljni.

Razočaranja po izpadu iz šova niste skrivali. Kako sedaj gledate na zadnje tehtanje?
Najbolj sem bil razočaran nad sabo. Zavedal pa sem se, da bi lahko le težko naredil več. Zmanjkovalo mi je časa, bil sem tudi že blizu idealni teži … Zelo sem se trudil, ampak dejstvo je, da se je moralo pri meni to enkrat končati, saj sem bil že blizu idealnemu številu kilogramov.

Kaj bi lahko še naredili?
Lahko bi se še manipuliralo z vnosom vode, ampak to ni vredno zdravja.

Drži, da vam je žal, da niste taktizirali z vnosom vode, tako kot je to naredila Indira?
Žal mi je, da nisem v finalu, ni mi pa žal, da nisem taktiziral z vodo, saj je zdravje pri meni na prvem mestu. Ni prav, da se to predvaja ljudem, ker to ni zdravo in dobro. To me najbolj moti. Upam, da se tega ne poslužuje nihče.

Magazin The Biggest Loser: Tekmovalci se spravljajo v nevarnost

Se pravi, da ne bi nič storili drugače, če bi dobili še eno možnost?
Morda bi se lahko še malo bolj potrudil, malo več treniral, vstajal ponoči ali malo zmanjšal vodo, kljub temu bi se težko približal rezultatom, ki so jih naredili ostali. Zase sem naredil ogromno. Bomo videli, kaj bo z zmagovalcem čez 4, 5 let. Ali bo še vedno na istih kilogramih ...

V izjavi ste namignili, da Indira izkorišča svojo lepoto, a da pri vas to ne „pali“. Kaj ste s to izjavo mislili?
Lepo dekle je, zato sem to povedal. Prav je, da to izkoristi. Je simpatična. Nisem mislil ničesar slabega. Želim ji, da pride čim dlje.

Magazin Sovraštvo v The Biggest Loser: Tako je udrihal po sotekmovalcih

Nataša je rekla, da je pri vas večkrat opazila, da začnete druge obrekovati, ko vam voda teče v grlo. Kaj pravite na to?
Ne verjamem, da je tako rekla. Televizija daljše komentarje razreže. V enem delu je celo ona meni rekla, naj ji poročam, kako delata Mojca in Indira. Lepo sem povedal, da tega ne počnem in da to ni zame. Zato me je začudila ta izjava. Povedati sem le hotel, da je to, kar je delala, nezdravo. Vse, kar sem povedal, sem tudi povedal tekmovalcem. Rad sem iskren in nerad obrekujem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.