Bourne brez Bourna

Foto: Žurnal24 Vohuna Jasona Bourna je upodobil Matt Damon. (Foto: Image.net)
Producenti Mattu Damonu niso sporočili, da v filmu The Bourne Legacy ne načrtujejo njegovega lika.
Oglej si celoten članek

Režiser Tony Gilroy, ki je imel glavno besedo tudi pri snemanju prejšnjih delov, si je namreč omislil novega vohuna, ki bo zamenjal glavnega junaka Bourna. "Jasona Bourna v tem delu ne bo, kar pa ne pomeni, da smo nanj pozabili. Kar se je zgodilo v prvih treh delih, je namreč osnova za ta film," je povedal.

Damon je to novico prebral na spletu. "Nihče me o tem ni obvestil. V filmu ne bom igral, a so v naslov kljub temu stlačili ime Bourne. Produkcijska hiša Universal želi v vseh naslovih zapisati to ime. Kot sami pravijo: 'Ni konec, dokler ni konec', " je bil razočaran igralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.