Bowie še vedno veže vezalke svoji ženi

Foto: Žurnal24 Po skoraj dvajsetih letih zakona ju še vedno druži močna ljubezen. (Foto: Reuter
Somalska manekenka Iman je razkrila, kako skrben mož je njen David Bowie tudi po 18-ih letih zakona.
Oglej si celoten članek

Lepa Somalka Iman je v britanskem šovu spregovorila o svojem privatnem življenju in ljubezni s 63-letnim rokerjem Davidom Bowiejem. Opisala ga je kot svojega zaščitnika in zelo pozornega moža, s katerim sta skupaj že 18 let. "Moj zakon je res tako krasen, kot si vsi mislijo." V potrditev temu je tudi njena izjava: "Tako je krasen in skrben, da še vedno poklekne na kolena in mi zaveže čevlje, da se meni ne bi bilo treba sklanjati.“

Poleg tega je o njem povedala da "je zabaven, zelo radoveden človek in tako se veliko naučim od njega.“

Iman in David sta se poročila 4. aprila leta 1992 in imata 10-letno hčerko  Alexandrio Zahro Jones, David pa ima iz prejšnega zakona še sina  Duncana Jonesa.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.