Boxter tretje generacije

Foto: Žurnal24 Zadnje slike tretje generacije porschejevega boxterja.
Prva generacija porschejevega boxterja je bila predstavljena že davnega leta 1996. Osem let kasneje jo je nasledila trenutno druga generacija, nova tretja pa naj bi luč sveta ugledala konec leta 2010.
Oglej si celoten članek

Kar zadeva izgled je druga generacija prinesla relativno malo novosti, pa čeprav so v Stuttgartu trdili, da modela prve in druge generacije delita vsega 20 odstotkov komponent. Samo v vednost, boxterja proizvaja finski automotive oy.

Tretja generacija naj bi bila po vseh napovedih čisto nov avtomobil, to pa se bo poznano tudi na zunanjem izgledu avtomobila. V osnovi naj bi novi boxter ohranil svojo prepoznavnost, a naj bi se tudi po slikah sodeč spogledoval z novo carrero GT V10.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.