Boy George oštel Lady Gaga

Foto: Žurnal24 Nenavadna je predvsem zahteva, da za svojo garderobo potrebuje tri koše za smeti
Boy George se je ostro odzval na navedbe kontroverzne pevke Lady Gaga, da nekajkrat na leto vzame kokain.
Oglej si celoten članek

Boy George, ki je tudi sam nekoč užival droge, je okrcal Lady Gaga, ko je pred dnevi za Vanity Fair priznala, da kdaj pa kdaj poseže po kokainu.

"Če se jo bo izpostavljalo kot jemalko drog, bi razumel njeno zadnjo izpoved za Vanity Fair, ko je rekla, da občasno vzame kokain. A zakaj je to sploh povedala? Bi lahko bilo to, da kokaina ne jemlje samo občasno?" se sprašuje pevec.

"Kot ozdravljen odvisnik vem, kako nevarna je občasna uporaba, in ne vidim nobenega razloga, da je Lady Gaga to razkrila mladim. Kaj ni reči, da si občasen jemalec drog, enako, kot reči, da si biseksualec? To ponavadi pomeni, da se ti blede," je še oster glasbenik, ki je več let občasno jemal droge, do leta 1985 pa je bil zasvojen s heroinom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.