Boyzone bodo nosili krsto

Foto: Žurnal24 (Foto: The Sun)
Preostali štirje člani skupine Boyzone bodo nosili krsto Stephena Gatelyja na pogrebu v soboto.
Oglej si celoten članek

Krsto bodo tako nosili Ronan Keating, Shane Lynch, Keith Duffy in Mikey Graham, pomagala pa jim bosta še dva člana pevčeve družine. Pogreb bo potekal v cerkvi St. Laurence O'Toole's na ulici, kjer so člani zasedbe Boyzone odraščali.

O Stephenu samo lepe besede
Predstavnik družine Gerald Kean je dejal, da "Stephenov mož Andrew zelo ceni vso podporo bližnjih in javnosti".

Ljudje imajo po njegovem mnenju o Stephenu samo lepe besede: "To je zelo težek čas za družino, ampak poskušajo zdržati že samo zaradi dejstva, da imajo vsi, ki so kdaj poznali Stephena, nanj pozitivne spomine."

Gately je bil na Irskem zelo priljubljen, vedno na voljo za fotografiranje in podpisovanje avtogramov oboževalcem. Njegov pogreb se bo začel opoldne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.