Brad in Angie: Kljub ločitvi se temu skupnemu poslu nista odpovedala

Foto: Profimedia miraval Foto: Profimedia miraval Foto: Profimedia miraval Foto: Profimedia miraval
Ste vedeli, da se tudi s tem ukvarjata?
Oglej si celoten članek

Brad Pitt in Angelina Jolie sta pred leti v Franciji kupila prelepo posestvo, obdano z vinsko trto, in se začela ukvarjati s proizvodnjo vina. 

Chateau Miraval še nista prodala in ga menda tudi ne nameravata, saj gre za naložbo, v kateri bodo lahko nekoč uživali njuni otroci. Pred kratkim je njuna vinska klet, ki se je specializirala za rose vina, predstavila svoj najnovejši izdelek – šampanjec.

Lani sta nekdanja zakonca, predvsem se s tem sicer ukvarja Pitt, predstavila dve novi rose vini, januarja vino "Studio“, maja med filmskim festivalom v Cannesu pa je igralec na neki hollywoodski zabavi osebno predstavil še “Muse de Miraval”.

Družino na to posestvo sicer vežejo prav posebni spomini. Zvezdnika sta se na njem namreč leta 2014 poročila.

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.