Brad in Jen: britanski medij razveseljuje njune oboževalce

Foto: Profimedia brad pitt
"Že leta nista bila tako srečna."
Oglej si celoten članek

Brad Pitt in Jennifer Aniston sta se po nizu tajnih zmenkov znova zaljubila, piše britanski The Sun.

Par naj bi odšel že na vsaj pet zmenkov še pred podelitvijo nagrad 19. januarja, ko so se pojavile govorice o njuni spravi.

Vir blizu 50-letne lepotce je povedal, da ni Brada nikoli zares nehala ljubiti: "Mislim, da ga ni nikoli zares nehala ljubiti, čeprav ji je zlomil srce, ko jo je zapustil za Algelino Jolie." Dodaja, da je trajalo zelo dolgo, a mu je naposled vse odpustila.

Foto: Profimedia jennifer aniston

Vir blizu 56-letnega Brada pa je povedal, da ni nikoli prenehal govoriti o svoji bivši: "Ponovno sta obnovila svojo romanco. Že leta nista bila tako srečna."

Foto: Profimedia BRAD PITT

Kot smo že pisali, se je sicer po podelitvi nagrad Združenja ameriških filmskih igralcev govorilo le o Bradu Pittu in Jennifer Aniston, saj sta se pred fotografi objela, se smejala in se dotikala, kar je razveselilo njune oboževalce.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.