Brad Pitt med prepirom otroka davil, drugega pa udaril v obraz

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pravni boj med nekdanjima zakoncema se nadaljuje, na dan pa prihajajo šokantne podrobnosti iz njunega zakona.
Oglej si celoten članek

Pravni boj med Angelino Jolie in Bradom Pittom se nadaljuje, na dan pa prihajajo šokantne podrobnosti, ki so se dogajale znotraj te družine. Trenutno nekdanji zvezdniški par bojuje bitko za Château Miraval, francosko klet, ki sta jo kupila pred dobrim desetletjem. Brad Pitt je namreč v začetku tega leta vložil tožbo proti Jolie in jo obtožil kršitve "pogodbenih pravic", potem ko je prodala svojo polovico Château Miraval brez njegove vednosti. Sedaj je Angelina Jolie vložila nasprotno tožbo proti Bradu Pittu. Nasprotna tožba, ki jo je pridobil Variety, razkriva, da je pravna ekipa Angeline Jolie razkrila nove podrobnosti o domnevnem prepiru, ki se je zgodil med Pittom, Jolie in njunimi otroki na letalu septembra 2016.

Brad Pitt naj bi namreč med prepirom leta 2016 enega od njunih otrok davil ter drugega udaril v obraz. Vse skupaj naj bi se začelo z obtožbo Brada Pitta, češ da je Angelina preveč spoštljiva do njunih otrok, zatem pa je sledil glasen prepir v kopalnici letala. "Pitt je zgrabil Jolie za glavo in jo stresel, nato jo zgrabil še za ramena in jo znova stresel, preden jo je potisnil v steno kopalnice," piše v protitožbi. "Pitt je nato večkrat udaril po stropu letala, zaradi česar je Jolie zapustila kopalnico." Pitt naj bi se nad njuna otroka spravil po tem, ko je eden izmed otrok stopil v bran Angelini.

"Ko je eden od otrok verbalno branil Jolie, je Pitt planil na otroka, Jolie pa ga je zgrabila od zadaj, da bi ga ustavila," navaja protitožba. "Da bi spravil Jolie s hrbta, se je Pitt vrgel nazaj na sedeže letala in pri tem poškodoval njen hrbet in komolec. Otroci so prihiteli in poskušali zaščititi drug drugega. Preden je bilo konec, je Pitt enega od otrok davil, drugega pa udaril v obraz. Nekateri otroci so Pitta rotili, naj preneha. Vsi so bili prestrašeni. Mnogi so jokali," naj bi še pisalo v pritožbi. 

 

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:47 5. Oktober 2022.

    V zgodbi Jolie_ Pitt je treba vse delit in potem dati še na polovico, ker se mi zdi, da sta …

  • 14:06 5. Oktober 2022.

    Ko so se obarvani spravili na njega,zleda da je bilo pa preveč,še malo alkota,in kakšna črtica.

  • 10:30 5. Oktober 2022.

    Ja pa jade!!! Ve se,da je ta ženska sam hudič!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.