Brad Pitt nosi Beckhamove spodnjice

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Angelina Jolie svojega zaročenca oblači v Beckhamove spodnjice.
Oglej si celoten članek

Hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie je redna obiskovalka trgovske verige H&M, kjer ekskluzivno prodajajo tudi spodnje perilo, ki ga je oblikoval slavni žogobrc David Beckham. Slavna lepotica pa očitno rada vidi njegove spodnjice tudi na svojem zaročencu Bradu Pittu, saj mu je pred kratkim kupila kar nekaj njegovih kosov.

"Prejšnji teden so zaprli prodajalno v Surreyju, tako da jo je imela le zase. Kupila je ogromno stvari, med drugim tudi Beckhamove spodnjice,“ je razkril neimenovani vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.