Brad Pitt se je spet sprl z Maddoxom

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Brad Pitt in Maddox še nista zgladila spora.
Oglej si celoten članek

Brad Pitt je lahko pretekli teden spet videl svoje otroke. Vsi so bili snidenja zelo veseli, saj so očeta pogrešali, le 15-letni Maddox je bil do zvezdnika zelo zadržan. Na snidenju naj bi med njima spet počilo. "Šlo je za tipičen spor med očetom in sinom,“ je portalu E!Online povedal vir, ki pa ni želel razkriti, zakaj točno sta se sprla.

Spomnimo. Pitt in Maddox sta se v začetku septembra na letalu sprla, nato pa je Angelina Jolie vložila ločitvene dokumente, ker naj bi bil igralec do otrok nasilen.

Po družinskem srečanju se je sicer tudi razvedelo, da si ostali otroci očeta želijo videti vsak dan, kar je Angelino verjetno močno razočaralo. Igralka si namreč želi skrbništva nad otroki, Pittu pa bi dovolila le občasne obiske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.