Brad Pitt se je že preselil k novemu dekletu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kot kaže je Brad Pitt že našel novo ljubezen.
Oglej si celoten članek

Brad Pitt naj bi bil v zvezi s plavolaso igralko Kate Hudson. O tem se sicer šušlja že nekaj časa, zdaj pa je Katin brat Oliver Hudson na Instagramu objavil sporočilo, kjer Brada prosi, da se izseli iz hiše.

Ob fotografiji naslovnice revije Star je zapisal: "Ja, preselil se je. Pravi pekel! Pije iz jeb**** tetrapakov in pušča odprta vrata, ko je na stranišču. In tako je, kadar je v MOJI hiši! /.../ Želi, da ga moji otroci kličejo stric B in v pristanišču v Santa Monici mu je uspelo izgubiti mojo najmlajšo hčerko za dva dni! Moja mama se z njim nenehno spogleduje. Kar na enkrat je nenehno oblečena v male seksi spalne srajčke? Po CELE DNEVE! Oče pa pač reče: 'Okej, to je Brad Pitt!'. Ne gre dobro. Torej BP ... Čas je, da se izseliš. Potrebujem svoje staro življenje, stari. Še en joint bom pokadil s tabo, potem pa je čas, da se odseliš ..."

No, ali je objava resnična in ni samo šala, za enkrat še ni znano. A Bradovi oboževalci menijo, da se Oliver le dela norca iz ameriških rumenih revij. Niti Brad niti Kate še nista komentirala situacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:30 22. Januar 2017.

    Kako se človek spremeni, ko se hudiča znebi, spet je vreden greha.

  • 14:28 22. Januar 2017.

    Bravo Pit.. šutiraj joli in džuroviče..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.