Brad Pitt v reklami za ženski parfum

Na splet je prišel težko pričakovani oglas za kultni parfum Chanel No. 5, ki ga prvič v zgodovini reklamira moški.
Oglej si celoten članek

 

O tem, da bo Brad Pitt postal prvi moški v reklamni kampanji za novo dišavo Chanel No. 5, smo že pisali, sedaj pa je po mesecih pričakovanj, kakšen bo oglas, ugibanj konec.

 

A kljub velikim pričakovanjem igralčev monolog množice, vsaj po komentarjih sodeč, ni prepričal, Andrea d'Avack iz kozmetične hiše Chanel pa je ob predstavitvi nove oglasne kampanje povedala: "Da bi legenda ostala sveža, moraš vedno spreminjati pogled nanjo. Mislimo, da je dišava zapeljevanje med moškim, žensko in parfum No. 5 je naša vodilna dišava. V njo smo pripravljeni vlagati toliko, da to tudi ostane." Jim je uspelo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.