Brad Pitt v solzah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Brad Pitt se je ob srečanju z otroci zlomil, poroča Daily Mail.
Oglej si celoten članek

Slavni igralec se je po treh tednih, odkar je Angelina Jolie javno objavila ločitev, znova videl svoje otroke. Ko jih je zagledal, se je zjokal, obisk pa je pod nadzorom terapevta trajal le eno uro.

Brad Pitt se je s svojimi otroci igral celo uro, ob slovesu pa sta začeli jokati tudi hčerkici Vivienne in Zahira, ki naj bi očeta prosili, naj ju odpelje domov.

Obisk je bil nadzorovan s strani oddelka za otroke in družino, predvsem zaradi Pittovega domnevnega pitja in psihičnega nasilja nad svojim 15-letnim sinom Maddoxom. Slednje Pitt odločno zanika, otrokom je na obisku obljubil, da ga bodo lahko kmalu obiskali na svojem domu.

Par ima sicer šest otrok, skupaj sta bila od leta 2005, poročila sta se leta 2014

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:21 15. Oktober 2016.

    Ko glih omenjaš Trumpa - bolje on kot morilska Hillary, ki je med kampanjo napovedala nadaljnje vojne, z Iranom, Rusijo, …

  • mph
    21:57 15. Oktober 2016.

    Kje je na to psihopatsko čarovnico naletel, mi res ni jasno. Je bila ok kot Lara, ma že takrat je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.