Brad Pitt vrača udarec

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Igralec ni predal boja in Angelini ne bo pustil, da zmaga v bitki, v kateri ga želi očrniti.
Oglej si celoten članek

Brad Pitt se je odločil, kakšen bo njegov naslednji korak v boju za družino. Ameriški portal TMZ ekskluzivno poroča, da naj bi se igralec boril za skupno skrbništvo nad šestimi otroci, ki jih ima z Angelino Jolie. Igralka naj bi ob tem, ko je vložila za ločitev od Brada, prosila tudi za izključno skrbništvo nad otroci.

Čeprav Brad ni imel želje po boju, saj zelo spoštuje Angelino in je mnenja, da je "čudovita mati", si je očitno premislil, saj zelo pogreša otroke.

Poleg tega je neimenovani vir izdal, da si 12-letni Pax in 10-letna Shiloh želita živeti z Bradom: "Angelino nenehno prosita in sprašujeta, če sta lahko z njim. Pax in Shiloh sta bila od nekdaj zelo povezana z Bradom." Maddox, najstarejši, nad katerim naj bi se Brad znesel v zasebnem letalu, pa si nikakor ne želi imeti stika z očetom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.