Brad Pitt z Angelino Jolie ne sme navezati stikov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Angelina Jolie je blokirala Bradove telefonske številke.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie s svojim soprogom ne želi imeti nič več. Odpovedala je skupen projekt, za katerega sta se oba več let trudila, in blokirala vse njegove telefonske številke. Brad, ki ga je ženina odločitev, da vloži ločitvene dokumente, šokirala, se je po pomoč obrnil k Angelininemu očetu Jonu Voightu. "Z njim je navezal stik, ker želi situacijo izboljšati. Upa, da ju bo dober odnos z njeno družino spet povezal. Govoril je z Jonom. Družina je veliko prestala in Brad še ni izgubil upanja,“ je povedal vir.

Angelina Jolie je ločitvene dokumente vložila 19. septembra, ker naj bi bil Brad pod vplivom opojnih substanc agresiven do otrok. Z delitvijo premoženja, ki je ocenjeno na 400 milijonov dolarjev, ne bo težav, saj sta pred poroko podpisala predporočno pogodbo. Brad pa je že napovedal, da se bo boril za otroke. Angelina je namreč zaprosila za nedeljeno skrbništvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.