Brad Pitt za večer s to igralko ponudil 99 tisoč evrov

Foto: Profimedia Brad Pitt
Odšel je 'praznih rok'.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Emilia Clarke Očitno se Brad Pitt postavlja na noge po ljubezenskem brodolomu, ki je za njim. Na gala večeru, ki ga je organiziral igralec Sean Penn, so zbirali sredstva v humanitarne namene. Brad je za večer z igralko Emilio Clarke ponudil kar 99 tisoč evrov. V ponudbi je namreč bil tudi večer s priljubljeno igralko, ki jo poznamo iz serije Igra prestolov. Ena ura in ogled ene od epizod serije za 99 tisoč evrov. Ni malo, kajne?

No, njegov načrt, njegovo druženje s simpatično Britanko, je padel v vodo. Družabni večer z igralko je osvojil anonimni moški, ki je zanjo plačal kar 130 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.