Brad si je privoščil stevardeso

Foto: Žurnal24 Brad naj bi z mično Francozinjo užival kar v zraku. (Foto: Pixsell)
Ker je Angelina Bradu v postelji obrnila hrbet, si je postavni igralec družbo poiskal pri mični stevardesi.
Oglej si celoten članek

Brad in Angelina imata precej viharno razmerje. Zaradi suše, ki naj bi vladala v njuni spalnici, naj bi si Brad Pitt privoščil nekaj mesene zabave z mlado, postavno francosko stevardeso in občasno manekenko Racine.

Racine dela za letalsko družbo, s katero Brad pogosto leti iz ZDA v Francijo. Seksala naj bi najmanj enkrat, in to kar med letom. Med rjuhami naj bi 22-letnica gostila še najmanj dva moška, ki sta bila intimna tudi z Angelino. Vsi naj bi bili navdušeni, saj naj bi bil to za njih najboljši seks v življenju. "Boljša ljubimka sem kot Angelina," zaključi Racine. Ko so jo vprašali, zakaj se spušča v razmerja s poročenimi moškimi, je povedala: "Vzburja me, ker jim lahko dam tisto, kar jim manjka."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.