Brada Pitta ujeli na vročem zmenku s 53-letno lepotico!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Brad Pitt naj bi oko vrgel na postavno Avstralko.
Oglej si celoten članek

Kot poroča avstralska revija New Idea, so Brada Pitta videli na zmenku s 53-letno nekdanjo manekenko Elle Macpherson. "Videti je bilo, da se zelo dobro počutita v družbi drugega. Kot par na intimnem zmenku,“ je povedal očividec, ki je slavni par videl v nekem nočnem lokalu v Hollywoodu. "Divje sta se spogledovala,“ je še pripomnil.

Elle se je šele pred nekaj tedni razšla s svojim bajno bogatim možem možem Jeffreyjem Sofferjem. "Vsem, kar je rekla, se je smejal in se večkrat nagnil proti njej,“ je še razkril neimenovani vir. Ali gre res za novo hollywoodsko romanco, ali sta zvezdnika le dobra prijatelja, še ni znano. Elle in Brad se namreč poznata že leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.