Bradač noč preživel s Pamelo Anderson

Foto: Mediaspeed/Flynet
Foto: Mediaspeed/Flynet
Yuri Bradač je pretekli sobotni večer preživel v družbi slavne hollywoodske plavolaske Pamele Anderson.
Oglej si celoten članek

V Hollywoodu vse uspešnejši slovenski maneken in igralec Yuri Bradač je pred kratkim na neki zabavi zelo prijetno in dolgo klepetal s slavno seksi zvezdnico Pamelo Anderson, ki ga je s svojo "preprostostjo, načinom razmišljanja in prijaznostjo" popolnoma navdušila, je povedal za revijo Nova. Poleg tega je za omenjeno revijo hudomušno dodal: "Nikdar nisem tajil, da so mi bile lepo obdarjene svetlolaske zmeraj najbolj pri srcu in mi takoj padejo v oči."

S Pamelo sta se sicer poznala že od prej, vendar sta si tokrat vzela precej več časa za pogovor, beseda pa je tekla predvsem o društvu za zaščito živali PETA in zvezdničinih prizadevanjih zanjo. Poleg tega je vročo plavolasko zanimalo tudi delo njegove mame Nataše, ki skrbi za zavržene živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:34 14. September 2011.

    Mu gre pa fesjt slabo,da more tele silikonske joškarce natepavat,po moje je hotu samo dokazat da ni peder!

  • 10:15 14. September 2011.

    Ko bom velik, bom Yuri...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.