Bradley Cooper iz sebe, ko je izvedel, s kom se videva Irina Shayk

Foto: Profimedia irina shayk, kanye west Foto: Profimedia irina shayk, kanye west Foto: Profimedia irina shayk, kanye west
Lepa Rusinja naj bi se dobivala s Kanyejem Westom.
Oglej si celoten članek

Kanye West ne žaluje več za Kim Kardashian, s katero ima štiri otroke. Govorice, da se sedaj dobiva z manekenko Irino Shayk, očitno držijo. Par so videli v Franciji, kjer je Kanye praznoval svoj rojstni dan. Zvezdnika sta tri dni prebivala v razkošnem hotelu Villa La Coste, ko sta se vrnila v New York, so ju paparaci pričakali na letališču. Iz letala nista stopila skupaj, ampak s precejšnjim zamikom ... "Očitno sta poskušala dati vtis, da nista prišla skupaj,“ je povedal očividec.

Bradley Cooper, nekdanji zaročenec lepe Rusinje in oče njene hčerke Lee, menda ni prav nič vesel, da se Irina in Kanye spoznavata. Vir je za InTouch celo povedal, da je bil od jeze ves iz sebe. O tem se je z Irino poskušal pogovoriti, a mu je odvrnila le, naj se pomiri. 
Znanka 35-letne lepotice pravi, da je Irini popolnoma vseeno, kaj misli Bradley. "Že dve leti nista več skupaj. Pri tej temi nima besede. Irina meni, da je njegova skrb, da bi zveza negativno vplivala na otroka, smešna. Sprašuje se, ali ni le ljubosumen ...“

Bradley sicer do Kanyeja ne goji nobenih zamer. Meni tudi, da je glasbenik dober oče, a kljub temu ne želi, da bi bila njegova "hčerka del Westovega norega sveta“.

Irina in Kanye sta se spoprijateljila leta 2010, ko je nastopila v njegovem videu Power.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.