Bradley nor na svojo Iryno

Foto: Profimedia Irina Shayk, bradley cooper Foto: Profimedia Irina Shayk, bradley cooper Foto: Profimedia Irina Shayk, bradley cooper Foto: Profimedia Irina Shayk, bradley cooper Foto: Profimedia Irina Shayk, bradley cooper Foto: Profimedia Irina Shayk, bradley cooper Foto: Profimedia Irina Shayk, bradley cooper Foto: Profimedia Irina Shayk, bradley cooper Foto: Profimedia Irina Shayk, bradley cooper Foto: Profimedia Irina Shayk, bradley cooper Foto: Profimedia Irina Shayk, bradley cooper
Igralec Bradley Cooper in mankenka Iryna Shayk svoje ljubezni prav nič ne skrivata.
Oglej si celoten članek

Golobčka so ujeli na počitnicah v Italiji. Drug z drugim sta bila tako zaposlena, da paparaca, ki ju je fotografiral, niti opazila nista.

Uspešni igralec in lepa Rusinja sta par od maja. Cooper se je takrat razšel s 23-letno Suki Waterhouse, Iryni, ki je bila več let dekle Cristiana Ronalda, pa so pripisovali razmerje z igralcem Dwaynom Johnsonom (The Rock).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • No ja ..to to je stvar privlačnosti ne pa ljubezni (prva slikca)

  • 21:19 16. Avgust 2015.

    za pofukat bi bla,žgancev pa ne zna skuhat

  • 10:23 16. Avgust 2015.

    Marsikdo si jo je izposodil,tudi to ne bo dolgo trajalo. Do takrat pa le uživajta,še bolj,da bomo videli še kaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.