Bradleyja lovijo vse mlajše zvezdnice

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko se je razšel z igralko Zoe Saldana, je Bradley Cooper vse pogostejša tarča mladih zvezdnic. A zapeljivega igralca to ne gane.
Oglej si celoten članek

Po nastopu v filmu Silver Linings Playbook je popularnost Bradleyja Cooperja naglo zrasla. Najprej so mu pripisovali zvezo s soigralko Jennifer Lawrence, a se je 38-letni zvezdnik govoric takoj otepel, češ da je 22-letna igralka zanj odločna premlada in da bi ji lahko bil oče. Na Bradleyja je tik po nedeljski podelitvi zlatih globusov oko vrgla tudi lepa 32-letna igralka Olivia Munn, a se je branila z besedami, da se je njim hotela le fotografirati.

Precej bolj vztrajna je 23-letna Taylor Swift, ki si je v glavo vtepla, da bo Bradley njen novi izbranec, zato je že prosila Jennifer Lawrence za pomoč. Želi si, da bi Jennifer organizirala zmenek, kar pa se očitno ne bo zgodilo, saj Bradley ni zainteresiran. "Nikakršnega namena nima hoditi s Taylor," je za spletno stran RadarOnline.com izblebetal vir in dodal: "Taylor nima ravno najboljšega ugleda, kar se zmenkov tiče, Bradley pa zelo pazi, s kom hodi. Prav tako meni, da je veliko premlada zanj, saj sam išče nekaj resnega."

Taylor se je le pred nekaj tedni razšla s pevcem skupine One Direction Harryjem Stylesom, v preteklosti pa je hodila že s kar nekaj zvezdniki. Bradley ima za sabo en propadel zakon in dve neuspešni razmerji z igralkama Renée Zellweger in Zoe Saldana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.