Bradov dvojnik dobil mizerno plačo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Brad Pitt je za vlogo v filmu Svetovna vojna Z dobil 10 milijonov evrov, medtem ko je bil njegov dvojnik plačan le dobrih pet evrov na uro.
Oglej si celoten članek

Bradov dvojnik v filmu Svetovna vojna Z David Paterson se je moral v Brada preleviti za 18 ur, a je v tem času zaslužil le nekaj več kot 91 evrov. David je za časnik Daily Mirror povedal, da je moral v tem času početi vse, kar je počel Brad, torej snemati tudi akcijske prizore. A mizerno plačilo ga je ujezilo. "Tega nisem počel zaradi denarja, ampak zaradi izkušnje. Ko se ti ponudi kaj takšnega, ne rečeš ne."

A čeprav je bil obkrožen z zvezdniki, se jim David ni smel približati, dobil ni niti povabila za premiero. "Nisem smel prositi niti za avtogram!" Vendar ga to ne moti, vesel je, da se lahko pohvali, da je snemal film z Bradom Pittom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.