Bralec: "Gledala me je, ko sem jo varal"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Se vam je med zmenkom pripetila kakšna nevšečnost? Ste med romantično večerjo spoznali, da nasproti vas sedi idiot? Še imate čas, da se lahko potegujete za privlačne nagrade. Preverite, kaj se je zgodilo današnjemu bralcu?
Oglej si celoten članek

Pisalo se je poletje 2011, ko sem spoznal prijateljičino prijateljico. Med nama je takoj preskočila iskrica in zabavala sva se pozno v noč. Po prežurani noči sem jo povabil na jadrnico, da se greva malo ohladit ali razgret, kot bo želela. Zaželela si je obojega. Zasidrana okoli 50 metrov od obale sva se na palubi brez zadržkov predala strastem. Počela sva prav vse.

V navalu strasti, ko sem se popolnoma prepustil užitkom, pa sem na obali ugledal svoje dekle. Bil sem prepričan, da je doma za računalnikom, da piše magistrsko nalogo. Ona pa se je odpravila na kopanje s prijateljico. Groza! Seveda je takoj prepoznala jadrnico in mene v dobri družbi. Moj zmenek je bil do prihoda domov presladek, potem pa malo manj.

Več o nagradni igri in privlačnih nagradah preberite tukaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.