Bralka: "Pustil me je zaradi fanta"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ko sem bila stara osemnajst let, sem imela fanta, s katerim sva bila par nekaj tednov. Resnično mi je bil všeč. Nekega dne me je povabil na pogovor v park.
Oglej si celoten članek

Dobila sva se v parku in se ravno začela pogovarjati, ko je mimo naju prišel moj nekdanji fant. Postalo mi je nerodno, a moj nekdanji je kljub vsemu z nasmehom na obrazu pristopil do naju. Bilo mi je nerodno, a fanta sta se prijazno pozdravila, kot bi se poznala od nekdaj. Izkazalo se je, da se zares poznata, še več kot to, na pogovor sta me poklicala zato, da bi mi povedala, da sta par. Nisem vedela, ali naj se smejim ali jočem, tako in tako ne bi nič pomagalo. Moja nekdanja fanta pa sta še vedno skupaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:08 19. Avgust 2012.

    WTF <br />Kaj pa ste z objavo tega želeli sporočiti (širši) javnosti????<br />Ne si sami delati škode z objavami takih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.