Brand si je našel spajsico

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Russell Brand, nekdanji mož Katy Perry, si je našel novo pop zvezdnico.
Oglej si celoten članek

Na britanski sceni se je po pisanju britanskih medijev pojavil nov zvezdniški parček. Sedemintridesetletni komik Russell Brand in 40-letna spajsica Geri Halliwell naj bi se zbližala med pripravami za nastop na zaključku olimpijskih iger (OI) v Londonu, zaradi nje pa naj bi zapustil tudi svoje dekle Isabello Brewster, s katerim sta bila skupaj od njegove ločitve od pop zvezdnice Katy Perry.

Zvezdnika so pretekli konec tedna ujeli med sprehodom po Londonu z roko v roki, med njima pa naj bi bilo že precej resno. "Med njima postaja vse bolj resno, zdaj sta že pravi par. Nekajkrat sta se sicer srečala že v preteklosti, vendar sta se dobro spoznala šele med OI. Ljudje so mislili, da se Russell šali, ko je rekel, da se je zatreskal v Geri, vendar je bilo to res," je za britanski Sun povedal njegov prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.