Branko in Julijana na smrt sprta

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Vročica v Gostilni narašča … tudi v kuhinji. Tam je počilo med Brankom in Julijano.
Oglej si celoten članek

"Baba me je izživcirala, da bi jo poslal v tri pi*** mile materne," je bil jezen Branko, ki ga tudi Jani in Andrej nista mogla pomiriti. Branko je namreč mnenja, da ga Julijana obrekuje, za piko na i pa ga je začela še nadirati.

Spor se je začel z vprašanjem o loncih. Julijana naj bi Branku osorno odgovorila, Julijana pa je bila mnenja, da jo je Branko osorno vprašal. "Nimam se več kaj meniti z njo,“ je odločen Branko. Kako bo njun spor vplival na uspešnost ekipe, bomo še videli.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    18:36 5. November 2012.

    Se povsem strinjam s tabo. Je pa tako, se držijo kruha in iger, kruha je bolj malo zadnje čase, iger …

  • 17:20 5. November 2012.

    Ko ljudi bolj zanima, kdo je s kom skregan ali kdo s kom fuka v gostilni namesto tega, da bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.