Branko Đurić nastopil z Angelininim darilom

Foto: Foto Agencija Ekskluzivno
Foto: Foto Agencija Ekskluzivno
V Cankarjevem domu se je Branko Đurić ob koncu predstave Djurologija od svojih gledalcev poslovil s pesmijo, med katero je igral na kitaro, ki mu jo je podarila slavna igralka.
Oglej si celoten članek

Branko Đurić – Đuro je v Cankrajevem domu v nabito polni Gallusovi dvorani zapel tudi dve pesmi svoje legendarne skupine Bombaj Štampa. Od zvestih oboževalcev in obiskovalcev, ki so prišli na predstavo, se je poslovil z glasbeno točko.

Med petjem je igral na kitaro, za katero nam je po predstavi v zaodrju povedal, da je bila darilo slavne igralke Angeline Jolie. "Angelina je velika oboževalka Bombaj Štampe, pred kratkim je želela priti na koncert v Sarajevo, a smo se za las zgrešili," je za Žurnal24 povedal Branko.

Angelina je eno od pesmi Bombaj Štampe tudi uvrstila med uradne pesmi njenega režiserskega prvenca V deželi medu in krvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:41 16. Oktober 2016.

    no,no pa saj imajo tudi potomci priseljencev pravico do zabave ! zdej sam čakam kolk jih bo jutri v nikabu …

  • 09:55 16. Oktober 2016.

    izrodek, kaj je, a ti to nisi vedel????ko jebe smotane slovence

  • 09:54 16. Oktober 2016.

    pa spet ti izroksani avstrijski lakej

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.