Branko zapustil Gostilno

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
V trenutno najbolj slavni gostilni pri nas se drama nadaljuje.
Oglej si celoten članek

Nesrečni Branko se je danes zvijal od bolečin, ki jih čuti v trebuhu in zaradi katerih se komaj premika. "Skoraj mi je razneslo žolč, ne moram se prepogniti, začelo se je včeraj," je danes tarnal Branko. Andrej pravi, da mu telo vrača udarec zaradi nezdrave prehrane, Luka in Jani pa sta se iz situacije nekoliko pošalila in ga pripravila na najhujše v bolnišnici.

Branka so zaradi zdravstvenih težav že odpeljali v bolnišnico, kjer ostaja do nadaljnjega. Kako hude so težave in ali se bo vrnil v šov, za zdaj še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.