Branku iz Gostilne prekipelo

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
V šovu Gostilna išče šefa so včeraj letele prve težke besede. Branko ni več mogel skrivati svojih čustev in je sotekmovalkama Petri in Špeli povedal, kaj si misli.
Oglej si celoten članek

Zaradi občutka, da se ne počuti sprejetega v skupini, je Branku včeraj prekipelo in se znesel nad Petro in Špelo. Začelo se je z mirnim pogovorom, sprevrglo pa v prerekanje. V navalu jeze je Branko Petri razkril, da se počuti odrinjenega, ter da nihče ne upošteva njegovih zamisli. "Karkoli sem rekel, kakršnokoli idejo sem dal, vse je bilo 'ne, ne, ne'. Veš kako glupega sem se počutil?" Branka je skušala potolažiti tudi Špela, a neuspešno. "Zakaj sploh kaj govorim, če delamo kot tim?" je nadaljeval, na koncu pa dodal: "Vse, kar sem rekel, je šlo v zrak, kot, da sem ku**ev luft!"

Sicer pa je včeraj Branko nase opozoril še s priznanjem, da ga je nekdanje dekle prevaralo. O neprijetni izkušnji je spregovoril med popoldanskim počitkom z Meri, ki se je strinjala z njim, da je prevara nekaj najhujšega, kar se ti lahko zgodi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:23 9. Oktober 2012.

    To je šele začetek sranja kot pravijo nekateri.<br />Vsi pa hodijo na isti WC.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.