Brat Ane Klašnja v požaru izgubil dom

Foto: Huawei
Foto: Huawei
Žalostno.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je zagorelo pri znanem turističnem vodniku Nikoli Klašnji, bratu baletne plesalke Ane Klašnja, so poročale Slovenske novice. Ana je slabo novico potrdila za zurnal24.si in povedala, da je na bratovi hiši ob Ljubljanici nastala velika škoda, a da je možno hišo še vedno popraviti.

"Grozno, zelo grozno," je povedala o bratovi tragediji. Nikola je noč preživel v bolnišnici, saj se je nadihal dima, medtem ko je reševal svoje imetje, a je na srečo z njim vse v redu, je za naš medij še povedala Ana. Slovenske novice pa poročajo, da so mu na pomoč že priskočili številni prijatelji in sosedje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:10 18. November 2021.

    Torej, tebi je "totalno neznan", veš pa da dela "pizdarije". Eh moj Dušan, dokler ni bilo interneta je samo mama …

  • 13:51 17. November 2021.

    Komu je pa znan turistični vodnik, sosedom v ulici, kjer dela pizdarije, meni osebno je totalno neznan, je pa primer …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.