Brat Susan Boyle izsiljeval za denar

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Susan Boyle je doživela hladen tuš, ko jo je lastni brat izsiljeval za denar.
Oglej si celoten članek

Dvainpetdesetletna pevka Susan Boyle, ki je pred štirimi leti nastopila v šovu Britanija ima talent in postala svetovno znana, je svojemu starejšemu bratu Gerryju izročila ogromne vsote denarja, potem ko jo je obiskal v Združenih državah Amerike in jo izsiljeval, da jo bo ubil, če mu ne da denarja. Govori se o vsoti 50 tisoč funtov (50 tisoč evrov).

"Šlo je za čustveno izsiljevanje," je povedal njen nečak Alan Boyle. "Susan je imela občutek, da nima druge možnosti in dala mu je denar. Ko je pod pritiskom, ne zna dobro ravnati, brat pa je vedel, na katere gumbe lahko pritisne," je še povedal.

Gerry Boyle, poslovnež, ki vodi podjetje Instant Arena, naj bi hotel denar, da bi staro kinematografsko dvorano v Edinburgu preuredil v impresivno dvorano, kjer bi gostili pomembne zabavne dogodke. Družino zdaj skrbi, da bo sestro še enkrat izsilil za denar.

Pevkina sestra Bridie McCaw pravi, da Susan z njim ni spregovorila več tednov, njena nečakinja Kirsty Foy pa je dodala, da je brat izjemno ambiciozen.

"Res je. Šlo je za izsiljevanje z umorom, če mu ne plača vsote denarja," pa je potrdil pevkin predstavnik.

Gerry se vsem navedbam samo smeji, rekoč, da jih je slišal že prej in da nima kaj reči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.