Bratuškova včeraj kiksnila, danes navdušila

Foto: EPA Alenka Bratušek Foto: EPA/Žurnal24 Alenka Bratušek Foto: EPA Alenka Bratušek Foto: EPA Alenka Bratušek
Premierka Alenka Bratušek si je pri izbiri oblačil, ki jih je včeraj nosila na srečanju z italijanskim premierjem Enricom Letto, dovolila preveč. Oblekla je krilo z živalskim vzorcem.
Oglej si celoten članek

Vsem je všeč, ko naša premierka Alenka Bratušek pokaže noge, a vseeno krilo z vzorcem, pa naj bo ta živalski ali katerikoli drugi, ni primerno za formalne poslovne priložnosti.

Po tem, ko so se v začetku aprila ob premierkine (ne)primerne čevlje z leopardjim vzorcem obregnili Hrvati, nam je Lea Pisani, svetovalka za kulturo oblačenja, zaupala, da "nošenje oblačil in modnih dodatkov z vzorci ob takšnih priložnostih ni primerno".

Je pa zato danes Bratuškova na uradnem obisku pri papežu Frančišku I. blestela v črnem kostimu, elegantnih čevljih, lepo speto pričesko in klobukom s tančico.

Ker je izbira oblačil za takšne priložnosti žal omejena na bolj stroge barvne odtenke in kostime, igra z drznejšimi kombinacijami pa zna biti hitro neprimerna, morda ne bi bilo slabo, če bi si ženske na vodilnih položajih privoščile vsaj stilski nasvet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 22:19 1. Julij 2013.

    Saj se bo sedaj omastila,ko dobi ngrado za merkator,Zoki se zmeni<br />Agrokor da ,mi najebemo.

  • 23:41 13. Junij 2013.

    neprimerno, saj že tko zapravljajo naš dnar pa naj ji najdejo enega stilista. ki ni barvno slep.<br />Naj ima stalno …

  • 18:23 13. Junij 2013.

    Tako je,ko neizobražena krava prilomasti v dnevno sobo........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.