Brazilka s hudo obtožbo nad kneza Alberta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Albert noče na testiranje.
Oglej si celoten članek

Ima monaški knez Albert še enega nezakonskega otroka? To trdi neka Brazilka, ki naj bi imela s knezom pred 16 leti razmerje. Njena hči je danes stara 15 let.

Da ne laže, je poskušala dokazati s testom očetovstva, ki pa se mu Albert menda izogiba. Njen odvetnik je za RTL povedal, da se je njegova stranka sedaj odločila za tožbo. Obravnava se bo začela februarja drugo leto v Milanu.

Albert ima sicer že dva nezakonska otroka, ki ju je tudi priznal. Jazmin Grace Grimaldi se mu je rodila po aferi z natakarico Tamaro Rotolo. Stara je 28 let. Knez ima še sina 16-letnega sina, ki mu ga je rodila stevardesa Nicole Coste.

Albert je od leta 2011 poročen s Charlene. V zakonu sta se jima rodila dvojčka Gabriella in Jacques, ki sta stara pet let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.