Brazilski avtobusi iz tovarne Gaz

Foto: Žurnal24 Gaz izdela 200.000 vozil na leto.
Ruski proizvajalec avtomobilov Gaz bo skupaj z brazilskim partnerjem Marcopolom v ruskem mestu Pavlovo postavil tovarno avtobusov, v kateri naj bi začeli proizvajati srednje velike avtobuse z do 22 sedeži.
Oglej si celoten članek

Avtobuse bodo izdelovali pod brazilsko blagovno znamko Real, ki ima za osnovo podvozje avtobusov korejskega proizvajalca Hyundai. Gaz je v tovarno, iz katere naj bi prišlo več kot sto avtobusov za mestni in primestni promet na leto, za zdaj vložil tri milijone dolarjev, prispeval pa je tudi prostore za tovarno.

Gaz je eden izmed največjih proizvajalcev vozil v Rusiji, na leto pa izdela približno 200.000 vozil, ki jih prodaja v 29 državah nekdanje Sovjetske zveze, v srednji Evropi, jugovzhodni Aziji, Afriki, Latinski Ameriki in na Bližjem vzhodu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.