Breskve za moč in vitalnost

Foto: Žurnal24 Izkoristite sezono svežih breskev. (Foto: Shutterstock)
Dišeče in izjemno sladko rumeno meso breskev je naravni vir cele vrste vitaminov. S svojo čudovito aromo vas bodo breskve osvežile in vam v teh vročih dneh postregle z novim zalogajem energije.
Oglej si celoten članek

Sočni in dišeči zalogaji vitaminov
Dandanes poznamo številne sorte breskev, prav vsem pa je skupno dišeče in aromatično sočno meso. Breskve vsebujejo izjemne zalogaje cele vrste vitaminov, pa tudi kalcija, fosforja in kalija. Prav vsak dan si privoščite to svežo in okusno merico zdravja, ki vam bo v hipu povrnila vitalnost in odpravila utrujenost.

Nova mera moči in energije
Breskve vsebujejo tudi ogljikove hidrate, zaradi katerih vas bodo obilno oskrbele z energijo in vam povrnile moči. Za breskve je še posebej znano, da izjemno hitro povrnejo energijo, predvsem kadar je telo dalj časa izpostavljeno povečanemu telesnemu in duševnemu pritisku.

Naravno varovalo pred staranjem
Sveže breskve so prav tako znane po izrazitem antioksidacijskem učinku. Stoletja so na Kitajskem veljale za naravno pomlajevalno sredstvo, ki koži vrača prožnost, svežino in odpravlja prve znake staranja. V poletnih dneh torej pozabimo na težke kreme proti gubicam, raje s pridom vsak dan uživajmo te naravne zaklade mladosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.