Brez gub v eni uri

Foto: Žurnal24 Glajenje obraznih gub z radiofrekvenco vas bo stalo 85 evrov, za vrat boste odšt
Znebite se gubic z nekirurškim liftingom. Nova pomlajevalna terapija traja le eno uro.
Oglej si celoten članek

Metoda
"Pelleve je metoda pomlajevanja, s katero učvrstimo uvelo kožo in tako odstranimo ali vsaj omehčamo gube. Gube dobesedno polikamo. Rezultati so hitri, terapija pa neboleča in varna," pravi Tea Jedlovčnik Štrumbelj, specialistka plastične, rekonstrukcijske in estetske medicine v Termah Dolenjske Toplice.

 

Pelleve je idealno kombinirati z drugimi metodami pomlajevanja: pilingi, aplikacijo hialuronske kisline in botulin toksina, pa tudi z mezoterapijo in z vitaminskimi mešanicami.

 

Brez anestezije
Pelleve s pomočjo energije radiofrekvenčnih valov segreva srednjo plast kože (usnjico) in tako povzroči, da se tam obstoječa kolagenska vlakna skrčijo in učvrstijo. "V dnevih, ki sledijo, se v tej plasti kože nalaga tudi nov kolagen ter tako pripomore k nadaljnjemu zatezanju in izboljševanju teksture kože," je postopek pojasnila Jedlovčnik Štrumbljeva. Celotna terapija traja do ene ure, anestezija ni potrebna, saj metoda ni boleča, rezultati pa so vidni takoj. Učinki so vidni vse leto, terapijo pa je dobro obnavljati.

Odstranjevanje
"S pomočjo radiofrekvenčnega aparata se lahko odstranijo tudi nenevarna, nad raven kože dvignjena znamenja in pecljate spremembe, ki smo jih lahko zdaj odstranjevali le kirurško," pravi Tea Jedlovčnik Štrumbelj.

Radiofrekvenčni aparat omogoča, da jih s pomočjo primernega nastavka dobesedno izparijo s kože. Tako se boste izognili kirurškemu rezu in brazgotini. "Po posegu ostane le manjša opeklinica, ki se z lahkoto zaceli v nekaj dneh," dodaja Jedlovčnik Štrumbljeva. Pa cena? Za odstranjevanje znamenj na obrazu 120 evrov.

Z metodo pelleve se lahko lotite tudi odstranjevanja posameznih žilic in dlačic na obrazu.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.