Brez panike, vstopnice so še na voljo

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Med oboževalci skupine Florence + the Machine je zavladala panika, saj se je pri spletni prodaji vstopnic pojavila novica, da so karte za koncert že razprodane. A organizatorji sporočajo, da to ne drži.
Oglej si celoten članek

Vstopnice za nastop vedno bolj priljubljene britanske skupine Florence and the Machine, ki so šle v prodajo včeraj, so že takoj povzročile paniko med oboževalci.

 

Oboževalci skupine, ki so si želeli čimprej zagotoviti karto za koncert 26. maja v Kinu Šiška, so namreč razočarani ugotovili, da so vstopnice že razprodane.

 

Vstopnic je dovolj

Oboževalci so se tako obrnili na nas z vprašanjem, ali se kart res ne da več dobiti, zato smo pri organizatorjih preverili, kako je z nakupm vstopnic. "Koncert vsekakor ni razprodan. Tisti, ki so včeraj želeli kupiti vstopnice, so tako mislili zato, ker smo imeli na strani nekaj tehničnih težav, ki so trajale dve uri," je oboževalce potolažila Meta Celestina iz agencije Pristop in dodala, da se karte danes lahko kupijo brez težav.

 

Vseeno pa svetujemo, da z nakupom pohitite, saj je na voljo le nekaj manj kot tisoč vstopnic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.