"Brez Russella bi bil film polomija"

Foto: Žurnal24 Jonah Hill v vlogi Aarona Greena. (Foto: image.net)
Zvezdnik filma Superžur, ki prihaja tudi v naše kinematografe, je v intervjuju razkril, kakšen je njegov soigralec Russell Brand in kako je lahko v komediji sploh ohranil resen obraz.
Oglej si celoten članek

Kako ste se vključili v  ta projekt?
Nick Stoller se je tega domislil med snemanjem filma Pozabi Saro, in ker sem bil zagret za sodelovanje z njim in Russellom, sem pristal.

V tem filmu so producent, režiser in zvezdnika isti kot pri filmu Pozabi Saro, a vloga, ki jo igrate, je drugačna.
Tako je, Aldous Snow je isti lik, vendar pa je Aaron Green, moja vloga, povsem drugačen kot tisti, ki sem ga igral v filmu Pozabi Saro, saj ni bil tako zelo izpostavljen. V filmu Superžur pa moram animirati publiko.

Kakšen je Russell Brand?
Russell je super! Je zelo nadarjen, ekscentričen in zabaven. V tem filmu sem res imel priložnost, da ga bolje spoznam. Najboljši del vsega pa je bil, ko sem postal njegov prijatelj in videl, kako dober človek je.

Bi lahko rekli, da je vloga Aarona Greena vaša prva odrasla vloga?
Lahko bi rekel tako. Podoben mi je, saj sem tudi jaz ambiciozen, delaven in imam veliko najdražjih v svojem življenju, za katere mi ni vseeno in jih ne bi rad razočaral. Dobro je bilo igrati nekoga, ki mi je bil dejansko blizu.

Kako ste se pripravili na vlogo?
Moj oče je računovodja glasbenikov in mi je nekako pokazal, kako je, če gre družinski človek na turnejo z divjim zvezdnikom. Tudi moj brat ima skupino, zato sem od njega slišal kar nekaj zgodb, ki so mi pomagale.

Foto: Žurnal24 super%C5%BEur film

 

Najbrž je bilo na trenutke težko ohraniti resen obraz.
Res je, vendar sem se trudil, da ne bi česa zamešal, saj smo bili na različnih lokacijah, kar je bilo zelo stresno.

Kaj menite o Russellovem petju in njegovem nastopu na odru?
Bil je odličen! Iskreno, mislim, da bi bil film polomija, če Aldous ne bi dajal vtisa pravega rock zvezdnika in bi njegova glasba zvenela smešno in ne kot dober rock'n'roll. Ena najbolj impresivnih stvari v filmu je, da Russell in glasba ustvarita tako atmosfero, kot jo morata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.