Brez usmiljenja: Kraljica v "dveh sekundah" zavrnila Harryjevo prošnjo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sprva se je govorilo, da o tej odločitvi ni vedela nič, sedaj je prišlo na dan, da je bila njena …
Oglej si celoten članek

V začetku novembra se je kraljica v družbi prestolonaslednika Charlesa in zakoncev Cambridge udeležila slovesnosti ob prazniku Remembrance Day, ko se Britanci spominjajo vseh padlih v vojnah.

Ta praznik je zelo pri srcu princu Harryju, ki je kot vojak služil v Afganistanu. Družino je prosil, ali lahko v njegovem imenu položijo venec, a so ga gladko zavrnili. Sedaj se je razvedelo, da je to odločitev sprejela kraljica, čeprav se je najprej govorilo, da o tej prošnji ni vedela nič. Kot je povedal vir, je ta praznik kraljici zelo pomemben, zato je o vsem obveščena. Harryjevo prošnjo naj bi zavrnila v dveh sekundah.

Kraljica je neomajna, kadar gre za monarhijo. "Ne moreš izbirati, kaj bi rad počel in česa ne, če gre za dela institucije. Ali si notri ali pa zunaj.“

Zakonca Sussex, ki sta marca lani odstopila kot vidnejša člana monarhije, sta po kraljičini košarici obiskala grob dveh vojakov Commonwealtha na pokopališču v Los Angelesu in se tam poklonila padlim. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:06 4. Januar 2021.

    Tako je, če se skregaš z belim kruhom. Princa Harryja je ta Meghan že veliko stala.

  • 14:03 4. Januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • 11:55 4. Januar 2021.

    kuzla stara

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.