Brezhibna na naslovnici

Foto: Žurnal24 Naslovnica novega albuma Britney Spears
Izdali so seznam pesmi in naslovnico novega albuma Britney Spears, na katerem so mlado divo očitno računalniško "polepšali".
Oglej si celoten članek

Album Circus bo izšel na pevkin 27. rojstni dan, torej 2. decembra letos. Naslovnico težko pričakovanega albuma, ki naj bi pevko ponovno povzdignil na vrhove lestvic najbolj prodajanih albumov, pa so že izdali. Na njej je pevka oblečena v povsem necirkuško belo obleko, njena koža in frizura pa sta popolni. Pravzaprav preveč popolni, tako da ne dvomimo, da je Britney pri njenem novem videzu pomagal računalnik.

Čeprav je naslovnica zagotovo pomembna, pa na koncu vedno obvelja le glasba. Na novem albumu bo ljubljenka paparacev izdala kar 13 pesmi. Sodeč po naslovih so producenti in Britney navdih dobili pri letos izjemno popularni Katy Perry, saj ima ena izmed pesmi na obeh albumih povsem isti naslov (Mannequin), Britney pa je Katy sledila tudi pri provokativnih naslovih, na albumu bo tako na primer objavljena pesem Lace and Leather (Čipke in usnje).

Seznam pesmi:
1. Womanizer
2. Circus
3. Out From Under
4. Kill The Lights
5. Shattered Glass
6. If U Seek Amy
7. Unusual You
8. Blur
9. Mmm Papi
10. Mannequin
11. Lace and Leather
12. My Baby

Bonus:
13. Radar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.