Brezposelni Sheen najbolje plačani igralec

Foto: Flynet Charlie Sheen Foto: EPA Ray Romano Foto: EPA Steve Carell Foto: EPA Mark Harmon Foto: EPA Jon Cryer Foto: EPA Laurence Fishburne Foto: EPA Patrick Dempsey Foto: EPA Simon Baker Foto: EPA Hugh Laurie Foto: Flynet Christopher Meloni
Po seznamu najbolje plačanih televizijskih igralk je revija Forbes zdaj objavila še seznam najbolje plačanih televizijskih igralcev. Na prvo mesto se je na presenečenje mnogih zavihtel Charlie Sheen, ki je že nekaj časa brez dela.
Oglej si celoten članek

Revija Forbes je tudi pri igralcih pod drobnogled vzela zaslužke med majem 2010 in majem 2011, prvi na lestvici, Charlie Sheen, pa je v tem obdobju zaslužil vrtoglavih 40 milijonov dolarjev. Igralec je do marca letos še imel delo, zato je povsem razumljivo, zakaj je njegov kupček tako velik.

Charlieju z 20 milijoni dolarjev zaslužka sledi Ray Romano, s 15 milijoni pa se je na tretjem mestu znašel zvezdnik serije Pisarna, Steve Carell. Celotno lestvico desetih najbolje plačanih igralcev si oglejte v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.