Bridget povila sina

Foto: Žurnal24
Simpatična hollywoodska igralka Bridget Moynahan je rodila prvorojenca.
Oglej si celoten članek

Bridget Moynahan je postala mamica

 
Igralka Bridget Moynahan je postala srečna mamica svojega prvega otroka. Ob porodu jo je bodril malčkov oče, nogometaš Tom Brady, ki pa z lepo igralko sicer ne hodi več. Par se je lani decembra po treh letih zveze razšel, Tom pa se trenutno videva z brazilsko manekenko Gisele Bündchen. Novopečeni očka naj bi si vzel dolg odmor od športne kariere, prav tako pa naj bi se začasno razšel z Brazilko, da bi se popolnoma posvetil svojemu sinu.

Igralkina predstavnica za javnost je povedala, da se mamica, ki bo naslednji mesec stara 37 let, in sinček počutita dobro.
Bridget je znana predvsem po vlogah v filmih Jaz, robot, ob Colinu Farrellu pa je zaigrala v Rekrutu. Večina si jo je zapomnila po vlogi žene Živine v seriji Seks v mestu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.