Brina v Survivorju morala v bolnišnico

Foto: Voyo Brina, Survivor Foto: Voyo Brina, Survivor Foto: Voyo Brina, Survivor Foto: Voyo Brina, Survivor Foto: Voyo Brina, Survivor Foto: Voyo Brina, Survivor
Brina je zaradi izčrpanosti morala v bolnišnico. Zdravniki so bili zaskrbljeni, saj je zelo suha in nima nič maščobnih zalog.
Oglej si celoten članek

Plavolasa Brina je omagala in potrebovala je zdravniško pomoč. Po borbi, kjer so se tekmovalci borili za nagrado, se je ulegla in potožila, da se ne počuti dobro. Sotekmovalci so ji skušali pomagati s koščki banane in vodo, a so se producenti šova odločili, da potrebuje zdravniško pomoč.

Ti so ji dali infuzijo z glukozno vodo in solmi za energijo, a so jo vseeno odpeljali v bolnišnico. Videti so bili precej zaskrbljeni, saj je Brina zelo suha. Ta pa je v skrbeh za svoje zdravje jokala in v obupu rekla: "Nočem umreti, moja družina me potrebuje.“ Vendar so ji zdravniki zagotovili, da ne bo umrla.

Po obisku bolnišnice in po krajšem okrevanju se je Brina vrnila na otok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.