Brit dobila prvo bitko

Foto: Žurnal24
Britney Spears je po dolgem prepričevanju sodnika dosegla, da bosta njena sinova lahko enkrat na teden prespala pri njej.
Oglej si celoten članek

Brit se je spet lahko smejala. © Flynet Pictures/JLP

 
Britney Spears se je končno lahko spet smejala. V četrtek je namreč na sodišču dosegla, da bosta njena sinova, dveletni Sean in enoletni Jayden , lahko enkrat na teden prespala pri njej. Sodnik je njeno prošnjo dopoldne zavrnil, na drugem zaslišanju, ko se je na sodišču pojavila tudi Brit, pa popustil.

Pevkina odvetnica je povedala, da bi stroga pravila otrokoma škodila, saj bi ju morali med popoldanskim spanjem zbuditi in ju vrniti očetu. S tem se je očitno strinjal tudi  Kevin Federline , ki Britney ni oporekal.

Zvezdnici so skrbništvo nad sinovoma vzeli prejšnji teden, ker ni upoštevala sodnikovih navodil in redno opravljala testov za droge.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.