Brit spet na porodniški dopust?

Foto: Žurnal24 Jason se s pevkinimi sinovi odlično razume. (Foto: Flynet)
Britney Spears naj bi pričakovala tretjega otroka.
Oglej si celoten članek

Po poročanju revije Star Magazine naj bi bila pop princeska Britney Spears spet noseča. Po tem, ko se je nekaj tednov počutila zelo slabo, je lepotička naredila test nosečnosti, ki je bil menda pozitiven.

Novice je potrdil tudi Daniel Russian, ki je organiziral zabavo ob koncu Britneyjine turneje Circus. Kot je povedal, mu je bilo zaukazano, da na zabavi ne sme točiti alkohola in energijskih pijač. "Brit je ves večer pila le sokove in vodo," je izjavil Russian.

Pevkin sorodnik pa je izdal, da Britneyjina družina in njen novi partner Jason Trawick nad vestjo nista bila prav nič navdušena. "Jason se boji odgovornosti. Brit pa je presrečna," je še povedal vir in dodal, da pevka upa, da bo po dveh sinovih le dobila deklico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.