Britanci zgroženi nad obnašanjem te članice kraljeve družine

Foto: Profimedia
»Kakšna sramota!«
Oglej si celoten članek

Če ni vedela, kaj jo čaka v kraljevi družini, je igralka Meghan Markle to zagotovo okusila na božič. Po tem, ko se je udeležila božičnega obreda v Sandringhamu so britanski mediji poskrbeli, da so opazovali vsak njen gib, vsako njeno kretnjo in nasmeh. Pa ne samo novinarji. Nanjo so bili pozorni tudi navadni ljudje, ki so svoja dognanja delili v komentarjih na družbenih omrežjih.

Do potankosti so pokritizirali njen priklon kraljici. Med tem ko je visoko noseča Kate, ki je nosila vrtoglave pete, povadila priklon, je Meghan nesamozavestno počepnila in se samo rahlo priklonila. Britanci zanjo niso našli lepih besed. Priklon je bil samo začetek negativnih komentarjev.

"Drži jezik za zobmi," in "Naj ji nekdo pove, da se na fotografijah s kraljevo družino ne kaže jezika," ter "Meghan je pokazala svojo igrivo stran in med prazničnim dogodkom pokazala jezik. Kako prekrasno za nekoga, ki se bo pridružil kraljevi družini! Ženska je ena velika sramota," so bili le nekateri od komentarjev na ameriško igralko, ki je zaročena s princem Harryjem.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:59 2. Januar 2018.

    Mar je sramotno da ženska želi bit dejansko to kar je, bit sproščena in zabavat ljudi? Mucafura stara nekaj moralizira …

  • ode
    17:42 2. Januar 2018.

    te, to, tam, tako, toliko, takrat, tole, tisto/a/i/e... To so naslovi jurnalovih člankov.

  • 13:43 2. Januar 2018.

    Bedaki... kot da nimajo drugih bolj pomembnih problemov za rešiti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.