Britanec, ki si močno želi na Hrvaško

Foto: Žurnal24
Britanski poslovnež Greg Middleton je dobil naziv najbolj nesrečnega potnika. V zadnjih dveh mesecih je doživel odpoved kar petih letov, kar mu je močno prekrižalo načrte.
Oglej si celoten članek

Vse se je začelo 17. marca, ko bi moral 39-letnik s prijatelji na štiridnevni oddih na jug Španije. Dva dni prej je bil let zaradi stavke pilotov družbe British Airways odpovedan.

Štiri tedne kasneje je znova rezerviral let za Malago, tokrat preko drugih letalskih prevoznikov. Na Malago je uspel pripotovati, povratek pa je preprečil vulkanski pepel. Ker je imel poslovne obveznosti, se je v Anglijo vrnil z avtomobilom. "Dva dneva smo neprekinjeno vozili, imeli pa smo dodatne stroške v višini 500 funtov po osebi," je povedal.

Prejšnji teden je nameraval s svojo soprogo in osemnajstmesečno hčerko odpotovati na počitnice na Sicilijo. "Bili smo na letališču, ko so nam sporočili, da je let znova odpovedan zaradi vulkanskega pepela, ki se širi nad Italijo. To je bil že peti odpovedani let v zadnjih dveh mesecih," je bil jezen.

Middleton, ki je lastnik podjetja za oblikovanje internetnih strani, je povedal, na namerava avgusta iti na oddih na Hrvaško in se srečno vrniti domov. "Če ne želite, da odpovejo vaš let, potem ne izberite iste destinacije kot jaz," se je na koncu pošalil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.