"Britanska kraljica" dobila svojo zvezdo

Foto: FameFlynet Helen Mirren Foto: FameFlynet Helen Mirren Foto: FameFlynet Helen Mirren Foto: FameFlynet Helen Mirren Foto: FameFlynet Helen Mirren
Igralka Helen Mirren je prejela svojo zvezdo na pločniku slavnih.
Oglej si celoten članek

2488. zvezda na hollywoodskem pločniku slavnih je pripadla igralki Helen Mirren. Zvezdnica se je pošalila, da je zelo lepo biti tako blizu Colina Firtha. S tem je mislila na njegovo zvezdo, ki je poleg njene.

Igralka, ki je upodobila britansko kraljico in za vlogo dobila tudi oskarja, se je še pošalila, da je zvezda „dobra za monarhijo“. "Ne bi mogla biti bolj ponosna in srečna, da končno ležim poleg Colina Firtha. To je nekaj, kar sem si že dolgo želela. Zelo sem zadovoljna in ponosna, ter mislim, da je za britansko monarhijo dobro, da bosta na hollywoodskem bulevarju kralj in kraljica skupaj spala, in to za vedno," je povedala. Kot kralja je mislila Colina Firtha, ki je upodobil kralja v filmu Kraljev govor.

Helen so na slovesnem obredu spremljali mož Taylor Hackford in sinova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.